Přihlásit

GC10: Arcania: Gothic 4 nový trailer

Datum 19 Srpen 2010 Kategorie ArcaniA: Gothic 4, RPG, Novinka, Video, GamesCom 2010

Pro znalce a milovníky RPG máme určitě parádní zprávu, tedy spíš video. Ku příležitosti GamesComu se totiž objevil zbrusu nový trailer, který je víceméně složen z gameplay záběrů, pro RPG ArcaniA: Gothic 4, který se na naše konzolky dostane, v již tak dost přeplněném podzimu, přesněji 12.10.2010. Pro mě určitě jedna z povinností, protože Gothic jako takový je prostě super, a Risen mi moc nevyhovoval. Co vy, těšíte se?

Autor - Bitchy |

Datum: 19. Srpen 2010 15:31 | Autor: Raven | Komentáře: 23 | Publikace: 0
Já jako fanoušek původních Gothic (myšleno I a II díl ) se docela tešim . Už dlouho jsem si nezahrál na 360 pořádný RPG. Snad mě to nesklame jako Risen na xboxu
Datum: 19. Srpen 2010 15:47 | Autor: Exitusman | Komentáře: 7 | Publikace: 0
Zdálo se mi to,nebo ho sekl do noh a on se celej rozletěl?:-)
Datum: 19. Srpen 2010 16:16 | Autor: dandy1974 | Komentáře: 1508 | Publikace: 626
Exitusman,
Jestli myslis toho kostlivce, tak mas pravdu, ale cejtim tam silnou magii

--------------------
Datum: 19. Srpen 2010 17:01 | Autor: Bitchy | Komentáře: 1068 | Publikace: 510
No hlavne to s nim aspon neco udelalo. Risen me nehorazne zklamal, bylo to extremne kratke, malo nepratel malo vybavy a celkove malo zazitku. Dnes se vrham na DA:O tak doufam, ze to me alespon trosku presvedci o jeho kvalitach ale na Gothica proste nedam dopostit. I kdyz tvurci puvodnich dilu delali prave Risen, tak doufam, ze prave to Gothica 4 poradne odlisi a bude to bomba. Zatim to tak vypada :)
Datum: 19. Srpen 2010 17:12 | Autor: tonyskate | Komentáře: 937 | Publikace: 9751
Bitchy,
Risen nebylo tak spatne, jak myslite. Jen to nedocenujete, dulezite je, ze z toho bylo citit, ze to delali tvurci Gothicu. Extremne kratke? 10-12hodin? Můžeš si zahrát původní Gothic hry, protože jsou zhruba stejně dlouhé. Nepřátel bylo přiměřeně, tak jako v každém původním Gothic. Vůbec nevíte :-). Arcania se snad povede, i když to není moc pěkné takhle vydělávat na značce, kterou založili právě původní tvůrci.
Datum: 19. Srpen 2010 18:12 | Autor: Vashut | Komentáře: 376 | Publikace: 0
Moře skillů + zaměřování a jsem jasným předplatitelem.

tonyskate,
třeba je to jako s Calgonem :D, teď  bude Arcania: gothic a příště už jen Arcania II

--------------------
Datum: 19. Srpen 2010 19:04 | Autor: Bitchy | Komentáře: 1068 | Publikace: 510
Citace: tonyskate
Arcania: gothic a příště už jen Arc

Například Gothic 3, byl oproti Risen o mnoho lepší. A 10-12 hodin je na RPG hru pro mě strašně málo. Ty samé hodiny má i Just Cause nebo nad i nová Mafie a to jsou hry, které jsou přímočarejší. Risen pro mě bylo prostě zklamání a soudě podle ostatních recenzí, nejsem jedinej. Arcania snad v tomhle ohledu vypadá o dost líp :) uvidíme. Risen nebylo špatné to neřikam, jen mi to proste nestacilo a kdyby to bylo 2x tak dlouhé bylo by to 2x tak lepší :)
Datum: 19. Srpen 2010 21:00 | Autor: Andulka | Komentáře: 192 | Publikace: 2
ja tedy nevim .... hraju Risen ted, a prvni kapitola mi trvala asi tak 18 hodin:D

--------------------
Datum: 19. Srpen 2010 21:07 | Autor: tonyskate | Komentáře: 937 | Publikace: 9751
Andulka,
Protože jsme to vychutnavali :-). Ostatní to asi jen rychle proletěli a pojem vedlejší questy jim asi nic neříká.
Datum: 19. Srpen 2010 21:29 | Autor: Andulka | Komentáře: 192 | Publikace: 2
tonyskate,

presne:-) ted kdyz jsem zjistila, jak dlouhe to je tak mam strach to znovu rozehrat, protoze uz predem vim, ze u toho ztvrdnu na cely vikend :D

--------------------
Datum: 19. Srpen 2010 21:42 | Autor: Bitchy | Komentáře: 1068 | Publikace: 510
No tak vedlejší questy sem bohužel prodělal taky :) Risen mi prostě na Xboxu vůbec nesedělo. A i když na grafice nějak nebazíruju, tak tahle bylo přinejlepším hodně slabá. Proto jsem se divil, že mluvíš o 10 - 12 hodinách. S těmi vedlejšími je to asi tak 2násobek a troufám si tvrdit, že jsem si hru užil, ale prostě mě to tolik nebavilo. Dneska jsem tam konečně strčil Dragon Age, kterého jsem se docela bál a musím uznat, že se jedná o zcela jiný formát. Jediné co mi vadí je ten styl boje, kdy to vlastně vše udělá panáček sám, jen ty extra údery atd.. ale na to si zvyknu. Rozhodně to je hezčí, akčnější a hratelnější :) Jak dlouhé to je zatim nevim ale rozhodne me to bavi :)
Ale jinak, kazdemu se samozrejme libi neco jineho. Ja jsem spis sportak, ktery si cas od casu zahraje nejakou FPS (BC2 nejlepe) ale fantasy muzu vsema deseti. Svet, kdy se valcilo prevazne obourucaky atd.. je pro me proste lepsi nez svet, kdy se bude valcit pulznimi dely. Je jen skoda, ze neni vic her jako byl Oblivion nebo MaM (nevim presne podtitul) coz byly spise FPS s RPG systemem nez plnohodnotne RPG. Ale jak rikam, nejsem zase uplne odbornik na RPG hlavne kvuli casu ktery zabiraj ale Risen mi toho casu moc nesebral a cekal jsem vic to je vse. Na Arcanii se tesim, ale Witchera 2 neprekona asi nic :)
Datum: 19. Srpen 2010 22:18 | Autor: Karliczek | Komentáře: 63 | Publikace: 0
Škoda že nebude CZ takže to budu hrat zrejme na PC a souhlasim s Tonym Risen se mi hodne libil a v dobe kdy zadny kloudny RPG nevychazeli to nahodou byla supr zabava a hral jsem ho cca 30 hodin taky jsem vychutnaval :)

--------------------
Datum: 20. Srpen 2010 07:51 | Autor: tonyskate | Komentáře: 937 | Publikace: 9751
Tak Risen sem dorazil asi za 4-5 dni a kazdej den sem hral asi 5-6hodin, jednoduche pocty :-). Pochopitelně, že Gothic 3 byl delší, taky měl tak 5x větší svět. Jinak původní Gothic hry jsem dojel za zhruba stejnou dobu jako Risen. Bojový systém je u většiny her stejný podobně jako v Risen, málo kde si koriguješ jednotlivé pohyby a navíc v Risen se bojový systém povedl, protože nepřátelé tě obíhali a útočili i ze zadu. V Gothic to možná tak dělali goblini.
Datum: 21. Srpen 2010 13:07 | Autor: yourself | Komentáře: 626 | Publikace: 163
Pokud se nemýlím, tak Heroes of Might and Magic jsou tahové rpg. Potom tu je ještě Dark Messiah of Might and Magic, ale to jsem nikdy nehrál, takže nevím. Já jsem spíše fandou starších RPG jako byli Baldur's Gate a legendou Hack&Slash Diablo no v poslední době se snažím dohrát Zaklínače. Vždycky se seknu ve čtvrtém aktu, když mám s marigoldem osvobodit duši té mrtvé holky tím, že složím báseň, ten parchant tam nechce přijít xD. Strašně mi ale chybí nějaké LoTR RPG, tak to snad LoTR: War in The North změní.
Datum: 21. Srpen 2010 13:20 | Autor: Bitchy | Komentáře: 1068 | Publikace: 510
Myslel sem toho Dark Messiah :) ale to je spis takove FPS s prvky RPG :) Zaklinac je luxusni :) doporucuju hlavne knizky :)
Datum: 23. Srpen 2010 09:33 | Autor: yourself | Komentáře: 626 | Publikace: 163
dandy1974
Nebyla to spíše animace smrti? Protože tam se rozletěli všichni kostlivci, které zabil.
Datum: 17. Září 2010 23:32 | Autor: bohynen | Komentáře: 0 | Publikace: 0
ja bych chtel hru, jako je risen jen s tim, ze bude delsi....prakticky vse co bylo v risen mi vyhovuje...gotic 3 byl strasnej, co se tykalo chyb ve hre a samotneho chodu hry, vsak se o tom spoustu napsalo...jinak svet obrovskej a to me jediny bavilo...kdyz si arcania veme od obou ty prednosti tak to bude zabava, na kterou se uz moc tesim...
Datum: 18. Září 2010 08:13 | Autor: tonyskate | Komentáře: 937 | Publikace: 9751
PB delaji na Risen 2, ale zatim se pocita s PC verzi, konzole nebyly potvrzeny.

Informace

Komentovat tuto publikaci je možné po dobu (days) dnů od data publikování.
  • Diskuze
  • Odkazy
  • Stats
Pondělí 4879
Úterý 4529
Středa 4064
Čtvrtek 4005
Pátek 2460
Sobota 4199
Neděle 4150
Návštěvy online: 75
Celkem návštev: 6294042